EV Box

Ontwerp en realisatie nieuw innovatief kantoor • 1.000 m2 • 2015

Tab titel

In 2010, doorbrak EV-Box de markt van elektrische voertuigen (EV’s) die toen nog in haar kinderschoenen stond. EV-Box kwam met een helder concept: een laadstation dat volledig modulair is opgebouwd en dus gemakkelijk te vernieuwen is met alle (toekomstige) technologische ontwikkelingen. In 2015 was EV Box uit haar kinderschoenen gegroeid; tijd voor een nieuw, uitdagend en innovatief kantoor.

Een kale betonnen industriële verdieping met prachtig uitzicht omtoveren naar een inspirerende plek. Van idee tot met de realisatie was look4more betrokken en in the lead.

EV Box: “In ons groen en gloednieuw pand in Amsterdam, werkt een talentvol en gedreven team met passie voor elektrisch rijden en duurzame technologie. Hier doen wij grootse ideeën op en werken wij die uit tot de beste producten. Wij vinden dat elk kantoor een inspirerende plek moet zijn waar iedereen met plezier samenwerkt en van elkaar leert. Als een team en een familie, een marktleider en een industrie-expert, hebben wij een omgeving gecreëerd waarin wij altijd gedreven onze uitdagingen tegemoet gaan”.